fredag 4. desember 2009

Hvor blir det egentlig av julestemningen min...

Ja - så er det snart 2. søndag i advent - og jeg finner ikke helt julestemningen min. Vanligvis på denne tiden av desember så har jeg fylt hver krik og krok med nisser og engler, og stresser litt for å finne på gaver til de som jeg ikke har handlet eller laget noe til enda.

I år har jeg satt opp adventsstakene i vinduet - og bakt pepperkaker. Men det er det. Ikke mer. Lurer litt på hva jeg skal gjøre. Jeg elsker simpelthen førjulstida så dette er krise!

Kanskje jeg skal finne frem et par gode julefilmer, og se om ikke det kan hjelpe litt... Josh Groban sin jule cd, kanskje? Eller den siste til Sissel og Odd? Den siste CD'en har jeg ikke tatt ut av plastinnpakningen engang.

Jaja - får se om ikke helga kan hjelpe litt på julehumøret ... og så får jeg strikke litt videre på en av de få julegavene jeg lager i år. Rillestrikket skjerf til nevøen min - og etterpå blir det en lue som matcher.


2 kommentarer:

Line Kristine sa...

Du kan se filmen "A christmas carol". Den ga i hvertfall meg julestemning! :)

minon sa...

Jeg har ikke så veldig julestemning her heller, men jeg tror det kommer etter hvert. Det hadde gjort seg med litt snø kjenner jeg, men når vi ikke har det får vi gjøre det beste ut av det.
Tenker å pynte litt her hjemme i morgen og det gleder jeg meg til.
Ønsker deg en fortsatt fin helg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...