mandag 8. juni 2009

Et par tøfler


Et par tovede tøfler har sett dagens lys. Jeg hadde vel egentlig ikke trodd at jeg skulle strikke noen tøfler nå før til høsten, men det har vært litt småkaldt den siste perioden - og jeg tror jammen meg jeg skal strikke noen flere tøfler også. Kanskje en liten bunke med lommetøfler er tingen? Tror jeg har noe smart garn liggende som kan passe.

Jeg strikker og hekler ganske mye om dagen, men jeg har visst en liten utfordring i å montere tingene. Selv om det kanskje bare er et par tråder *sukk*

Kom forresten over en god matblogg her om dagen, men anbefales hvis man sliter litt med matinspirasjon:

Livsnyterier

4 kommentarer:

wigdis sa...

Hei Iryl
Bare en liten gjenvisitt for å takke for det koselige diktet du har lagt inn i bloggen min. Likte særlig strofen om "ull, silke og angora glir silkemykt over slitne fingre". Ikke sant det er en herlig følelse.
Synd med den jakken din som ikke passet. Den ser så utrolig vakker ut.
Ha en fortsatt fin uke.

Ninne sa...

De ser kjempegode ut! Det kan jo være godt å ha varme tøfler på terrassen på kjølige sommerkvelder også! Lommetøfler også :)

Lisbeth Bula sa...

De ble fine! Jeg strikket 7 par en vinter så det blir vel neppe flere på en god stund! Men så deilig å ha på seg. i dag hadde jeg trengt et par. Istedet lurte jeg meg innunder et fleece-pledd. God helg.

Sommertid sa...

Man kan aldri få for mange tøfler..strikk i forskjellige str så har du om det kommer besøk og de trenger å varme føttene..
Go torsdag :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...