søndag 3. mai 2009

Fra genser til kosepledd

På den regionale destash konkurransen som var tidligere i år, strikket jeg 3 striper som potensielt kunne blitt lune skjerf - men som nå har endt opp som deler i et strikket og lett tovet teppe.

Jeg strikket for en tid tilbake genser til mannen min - men passformen hadde vært bedre om han hadde hatt litt lenger armer - og lenger overkropp (han er "bare" 1,93 til vanlig *fnis*) Genseren til mannen min bøtet med livet, ble rekt opp og lå i en pose i lengre tid. Dårlig samvittighet gnagde...

Konkurransen kom - og jeg satte pinnene i gang. Det var jo kjempegøy å bare strikke, uten å egentlig ha muligheten til å tvile på om det ville bli bra eller ei.

På Uformelt er det nå en stripekonkurranse - hvor man skal lage noe med striper. Fikk da farta opp til å gjøre montere ferdig stripeteppet, som det viste seg å bli.

Teppet er strikket i PT3. Jeg har strikket 3 remser, plukket opp masker langs 2 av langsidene og strikket striper. Sydde sammen remsene og heklet et par rader med fastmasker rundt.
Tovet lett - og nå lagt i sofa'en :-) Kjempefornøyd, skulle bare ønske bildene var bedre, slik at jeg fikk vist hvor mykt teppet ble.

2 kommentarer:

amylin sa...

Fint teppe!

Ninne sa...

For et tålmodighetsarbeid... og et nydelig teppe!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...