fredag 28. august 2009

En giveaway hos LeKaQuilt

I en liten surferunde i lunsjen kom jeg over denne, og må jo bare skrive et par ord.



LeKaQuilt syr de lekreste ting - og i denne giveawayen kan du vinne en skjønn sminkepung i ulike farger. Hun oppfordrer til å skrive hvilken farge du foretrekker, men det er jammen meg ikke lett - så fine som de alle er. Link til LeKaQuilt

Trykk på linken og ta et par lodd du også, da vel!

Denne er favoritten min:

torsdag 13. august 2009

Hva strikker jeg om dagen, tro?

Jeg har vært syk denne uka - ikke svineinfluensa heldigvis, men kjipt nok til at formen har vært laber - og at pinnene fikk hvile i altfor mange dager. Jeg sover ikke hele dagen - så jeg har fått surfet litt, og har nok fått flere ting på strikke-ønskelista mi. I morgen skal jeg heldigvis på jobb - og merker at jeg gleder meg. Det er hektisk om dagen - men hvis jeg prioriterer hardt, og tar en ting av gangen så går nok det seg til også.

Så - hva har jeg klart å få til når jeg har vært syk? Jeg har meldt meg på nok en along "plagg på plagg" på Hobbyboden.com som går ut på å strikke 12 plagg innen et år. I tillegg har jeg meldt meg på en along på uformelt.net for å strikke Curliecue. Jeg har 1 kg peer gynt som jeg har lurt på hva jeg skal strikke av - så da blir det enda et teppe på meg.

De siste dagene har jeg ikke orket noe særlig "tenke"strikketøy, og da har det gått i kluter - og noen omganger på et par jaywalker sokker i Opal garn. Disse sokkene er en del av en annen along jeg har meldt meg på "UFO along" på hobbyboden... (ufo = unfinished object).

I tillegg har jeg som et mål å holde meg til garnlageret mitt - og ikke kjøpe noe nytt garn før jeg føler at jeg har kontroll på lageret igjen. Alle nøstene jeg kjøper har jeg jo et mål med - men innimellom har jeg ombestemt meg, men beholder likevel garnet. Da må det jo bare bli noe nytt?

lørdag 1. august 2009

Heklet sommerteppe til prinsessa mi


Fra andre planlagte prosjekter hadde jeg ganske mange nøster med tuva liggende. Prinsessa mi "trengte" et sommerpledd til varme lyse kvelder...

Varmen forsvant i det jeg gikk ut i ferie for 4 uker siden, men dukker nok opp igjen når jeg begynner å jobbe igjen til uka *rofl*



Teppet måler 85x128 cm. Heklet med Tuva fra Europris på heklenål nr 3,5. Teppet veier 699 gram, og jeg har heklet 350 gram etter oppstarten av lageralongen.



Tillegg: mønsteret er egenkomponert. Litt store oldemorsruter er heklet sammen, heklet noen omganger med samme oldemorsmønster rundt hele det sammenheklede teppet - og avsluttet med vifer/muslinger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...